In het maartnummer van Delicious wijn, bier én cider bij vis. Vinoloog en wijnschrijver Ellen Dekkers nam de proef op de som en ging na of we gelijk hebben dat de Dupont Cuvée Colette een perfecte begeleider van oesters is.
Haar proefnotities: ‘Cuvée Colette is de chique dame onder de ciders. Als champagne zo verfijnd. Uit Normandië en gemaakt volgens de champagnemethode. Heeft kristalheldere gouden belletjes, is gistig als champagne, geelfruit en zacht in de mond met fijne, aanhoudende grapefruitfrisheid. De delicate smaak van oesters samen met deze cider is dé sleutel naar het culiparadijs! ‘Gewone’ droge boerencider heeft een te overheersende appelsmaak bij rauwe oesters, maar Colette is een sensatie!’

Nieuws
Het perfecte drankje voor de feestdagen: iscider
De koude wintermaanden komen er weer aan. Tijd voor kaarsjes, lekkere diners en natuurlijk: cider! Voor de echte ciderliefhebber hebben wij een aantal bijzondere ciders in huis gehaald. Ben jij nog op zoek naar het perfecte drankje voor de feestdagen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan de isciders van het Zweedse