ELLE Eten: ‘Cider voor ieder’

Deel

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op pinterest
Delen op print
Delen op email

In het decembernummer van ELLE Eten aandacht voor cider.
Wijnjournalist Esmee Langereis is inmiddels overtuigd van de veelzijdigheid en smakelijkheid van cider: ‘Het spannende gefermenteerde appelsap is minstens zo veelzijdig als wijnen nóg vele malen hipper.’

Naast een introductie in cider en perry, worden drie ciders, één poiré en één jus de pomme pétillant van onze winkel aanbevolen. De Fox Mulled Cider is inmiddels uitverkocht, maar we laten u graag kennismaken met de overige aanbevelingen: de Nederlandse cider Gulderling debuut (€ 11,50), de Dupont Cidre Réserve uit Normandië (€ 14,95), de poiré van Les Bulles Ardennaises (€ 9,20) en de Jus de Pomme Pétillant van Chateau de Lézergué uit Bretagne (€ 2,50).

Een pdf van het hele artikel vindt u hier: Cider voor ieder Elle Eten december 2016

Meer nieuws en blogs

calvados-vaten
Nieuws

Calvados: toveren met appels

Rezha Baktali schrijft in De Telegraaf van 12 januari 2022 een leuk artikel over Calvados. Ze reist af naar Normandië om meer over de bijzondere drank te leren. En dat bevalt goed: ‘Voor mij wordt het dit jaar een glaasje calvados!’ Lees hier het hele artikel en bekijk welke heerlijke

Lees verder >
Nieuws

‘Pét-nat’: een bijzondere bubbel

De bubbelwijn: oorspronkelijk beschouwd als een mislukt project, tegenwoordig een feestelijke en populaire drank. Wist u dat deze bubbels niet altijd achteraf worden toegevoegd, maar ook door natuurlijke gisting tot stand kunnen komen? Deze methode wordt door natuurwijnbrouwers ook wel ‘pétilant naturel’ of ‘pét-nat’ genoemd. Bij deze methode bottelen de

Lees verder >
aosta-valley-ciders
The Wine Petite

Aosta valley ciders: a rediscovery of an old tradition

With Christmas around the corner we all feel a bit more festive. And with this joyful feeling, what we think about in regards to drinking are spicy, rich beverages that can cope with cold wintery weather. So no better occasion than this one to introduce you to one of my

Lees verder >