‘Goed advies’ voor Gilles van der Loo

Deel

Altijd mooi als een culinair recensent langskomt en hij schrijft ‘goed advies’ te hebben gekregen. Zo stond afgelopen zaterdag onze verhuizing in de bijlage van het Parool bij Gilles van der Loo.
Een leuk stukje over onze ‘fijne ciders’ en verhuizing in Het Eetwezen, de rubriek met culinaire achterklap. Daarboven een afbeelding van een peer en een recept voor perentaart met frangipane. Toeval?

Parool Eetwezen zaterdag 23 november 2019

Meer nieuws en blogs

The Wine Petite

German ciders & poirés

Outside Germany few people are aware that, here, cider tradition even exists and that Frankfurt is the beating heart for ciders and perries. Particularly in this region the fruit production is one of the richest in Germany.Have you ever heard about German ciders?Ciders in Germany are better known as Apfelwine

Lees verder >
The Wine Petite

Easter ciders

Easter is not just only the celebration of a religious chapter, but let’s say that it is also quite symbolic for everyone as a marker to a new season: springtime. With spring, Easter is coming and with the opening of the season we tend to change the approach of our

Lees verder >