Taste of Amsterdam 2019

Deel

Heel leuk nieuws: van 31 mei tot 3 juni staan wij met Cider Amsterdam op Taste of Amsterdam! Ontdek deze ultieme “foodie playground” in het Amstelpark en geniet drie dagen van lekker eten, drinken en entertainment. Ga aan de slag bij één van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties, ontmoet nationale en internationale topchefs of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Op de foodmarkt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan en kun je proeven en mooie producten kopen.
Bij onze ciderbar hebben wij o.a. cider van de tap en kun je een proeverij van verschillende ciders bestellen.
Een los kaartje voor Taste kost €12,50 en een passe-partour voor 3 dagen kost 17,50.

Openingstijden Taste of Amsterdam 2019:
Vrijdag 31 mei 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 1 juni 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 2 juni 2019 12:00 uur – 23:00 uur
Maandag 3 juni 2019 17:30 uur – 23:00 uur – uitverkocht

Onze winkel is tijdens deze dagen gesloten, maar we serveren je graag een heerlijke cider tijdens Taste of Amsterdam.

Cheers!

Meer nieuws en blogs

Ramborn_cider_producer
Nieuws

Ramborn: cider uit de regenwouden van Luxemburg

Drie goede vrienden die tijdens een vakantie in het Verenigd Koninkrijk de lokale ciders proeven: daar begint het verhaal van Ramborn. Tijdens het proeven deelden de vrienden onderling verhalen over hun ouders en grootouders, die lokale appels gebruikten om hun eigen cider te produceren. Zo ontstond het idee om een eigen

Lees verder >
calvados-vaten
Nieuws

Calvados: toveren met appels

Rezha Baktali schrijft in De Telegraaf van 12 januari 2022 een leuk artikel over Calvados. Hij reist af naar Normandië om meer over de bijzondere drank te leren. En dat bevalt goed: ‘Voor mij wordt het dit jaar een glaasje calvados!’ Lees hier het hele artikel en bekijk welke heerlijke

Lees verder >
Nieuws

‘Pét-nat’: een bijzondere bubbel

De bubbelwijn: oorspronkelijk beschouwd als een mislukt project, tegenwoordig een feestelijke en populaire drank. Wist u dat deze bubbels niet altijd achteraf worden toegevoegd, maar ook door natuurlijke gisting tot stand kunnen komen? Deze methode wordt door makers ook wel ‘pétilant naturel’ of ‘pét-nat’ genoemd. Bij deze methode bottelt de

Lees verder >