Hoewel het barbecue assortiment bij iedereen anders is, heb je een aantal eigenschappen die kenmerkend zijn voor vlees, vis of groente van een grill. De geroosterde buitenkant, die zowel iets zoetigs als hartigs heeft en natuurlijk de rokerige smaak die buiten grillen zo apart maakt. Daar gaat een cider prima bij!
Tempted Irish Ciders
Tempted maakt drie ciders van droog tot zoet en een met aardbei en een met vlierbloesem. Vooral de Tempted Dry en de Tempted Medium Dry passen goed bij een barbecue. Appelfris, met een klein bittertje.
Burrow Hill Stoke Red
Burrow Hill Stoke Red Bottle Fermented Sparkling Cider is een complexe single variety cider van Stoke Red ciderappels voor de liefhebber. Een bone-dry champagne-achtige volle cider met flink wat tannines. Winnaar van vele prijzen.
Manoir du Kinkiz Cidre de Fouesnant
Een vol smakende cider uit Bretange gemaakt op traditionele wijze van authentieke ciderappelrassen. Omdat de wilde gisten nog volop in de cider aanwezig zijn, is dit voor de liefhebber een leuke cider bij de barbecue.
Tijdelijk uitverkocht, een mooi alternatief is de Wild Flight van Once Upon A Tree.